En introduktion til Nustay

Fundamentet for Nustays medlemseksklusive næstegenerationsplatform til onlinebooking blev lagt i København, hvor vi i dag har vores hovedsæde. Nustay er vokset med raketfart siden grundlæggelsen i september 2014. Vi har sat os for at revolutionere markedet for hotelbooking online. Vi har ved hjælp af big data og avancerede algoritmer udviklet en bookingplatform, som er skræddersyet til at finde det helt rigtige hotel til den enkelte kunde til en særdeles fordelagtig pris.

Nustay er en venturefinansieret virksomhed med prominente investorer, herunder Lars Seier Christensen (grundlægger af Saxo Bank), Casper Christensen (dansk filmstjerne) og RB Investments, som har base i Singapore.

Dagligdagen hos Nustay

Nustays multikulturelle og passionerede teams arbejder på vores kontorer i København, Dubai og Kiev. Vi har sat os det mål at blive verdens bedste hotelbookingplatform. Vi mener, at alle skal have adgang til det væld af hoteller, der findes verden over, og forkæles med lidt luksus. Vi er funderet på værdier som teamwork, enestående kundeservice, udforskning og ambition.

Vision and mission

Vision og mission

Det er vores vision at være verdens bedste og mest nyskabende hotelbookingportal. Det er vores mission at tilbyde kunderne den bedste, mest omkostningseffektive og mest intelligente løsning til at finde og booke det helt rigtige hotel til rejsen og samtidig tilbyde hotelejerne en profitabel platform. Vi kalder det den næste generation af hotelbooking.

Team spirit and unity

Holdånd og sammenhold

Alle kulturer og anskuelser er repræsenteret hos Nustay. Vi har kunder og teammedlemmer verden over og er overvist om, at vi ved at søge nye oplevelser, nye horisonter og nye perspektiver skaber en bedre fremtid for os alle. Som passionerede opdagelsesrejsende er vi altid på udkig efter et nyt eventyr i det ukendte. Denne overbevisning er ledestjernen i vores daglige arbejde som team, og vi tilstræber konstant at skabe et åbent miljø for alle.

Customer care

Kundepleje

Alt er skræddersyet til kundens behov på Nustay. Kundeservice er vores højeste prioritet. Alle kunder er vigtige, uanset om de booker et overdådigt 5-stjernet palads eller en overnatning på et hostel, og alle får samme hurtige og dedikerede service døgnet rundt. Vi gør vores yderste for at give dig den bedst tænkelige ferie.

Vision and mission

Find dit næste eventyr

Nustay tilbyder de laveste priser på over 1,5 millioner hoteller verden over, og via alle de kanaler, vi har til rådighed, inspirerer vi folk til at træde ud af deres komfortzone og udforske denne vide verden. Har du et særligt ønske? Skal vi anbefale dig det helt rigtige hotel? Eller vil du blot have personlig vejledning og ekstraydelser? Så kontakt os! Vi vil meget gerne høre fra dig.

Vores kontorer

Kontoret i København

Kontoret i Kiev

Beliggenhed

Location
Copenhagen
Nyhavn 43B
Få retningsanvisninger
Location
Kiev
Borysohlibska 3
Få retningsanvisninger

Ledige stillinger

Vi er altid på udkig efter nye talentfulde folk, der kan indgå i vores hurtigt voksende Nustay-team.

Full Time
Front-end Developer
Kiev, Ukraine

We are on the hunt for a brilliant new addition to our exceptional team, based full time in our office in Kyiv. Our new Front End Developer needs to have an extraordinary and diverse skill set in all aspects of the design and development process. The candidate needs to understand business needs for new features and be able to balance this with a technical roadmap of the development process. Our new Front End Developer should have the ability to collaborate with designers and development teams to define, design and deliver the best solutions possible.

Læs Mere
Full Time
Middle+/Senior .Net developer
Kiev, Ukraine

We are on the hunt for a brilliant .Net developer to our exceptional team, based full time in our office in Kyiv.

Læs Mere
Full Time
Customer Support Specialist
Kiev, Ukraine

A great opportunity to start a career in customer support is waiting for you! We are looking for proactive and people-oriented individuals that know what they want, ready to meet a new career and work hard to achieve a success.

Læs Mere